360° Automatizacija doma

Inteligencija

Sa našim sustavom će te transformirati svaku kuću u samoregulirajući mehanizam, koji će olakšati živote svih članova kućanstva. Zahvaljujući ovom rješenju, električni uređaji u Vašem domu mogu međusobno komunicirati , pruža širok spektar rješenja i aplikacija. Naš sustav osigurava udobnost i sigurnost u Vašem domu.

Rasvjeta

Klimatizacija

Ventilacija

Sigurnost

PRISTUP

Multimedija

Energija

Solarno

Punjenje

Rolete

Tende

Bazen

Rasvjeta s WOW faktorom

Pametna kuća daje eleganciju, udobnost, jednostavnost i energetsku učinkovitost vašem domu. Neka se čini da je netko u kući dok ste na putu. Podesite jačinu svjetla u pojedinoj prostoriji ili cijelom domu samo jednim pokretom/dodirom prsta ili svojim glasom. Ili neka se vaša rasvjeta automatski prilagođava vašem načinu življenja/vašem životom ritmu. Nije samo pametna nego je briljantna.

Zaštita za tebe i tvoju obitelj

Dok spavate, vaša kuća bdije/motri, obavještava vas o mogućim uljezima i uključuje alarm u slučaju potrebe. Može vas upozoriti na opasnosti kao što su požar ili izljev vode i osvijetliti put evakuacije.

Uvijek prava temperatura doma

Uživajte u personaliziranim postavkama koje se mogu aktivirati prema rasporedu, sa samo nekoliko klikova na vašem mobitelu ili tabletu ili glasovnim naredbama. Integrirajte automatiku u postojeći HVAC, podno grijanje, ventilaciju. Podesite postavke klime na termostatu ili na korisničkom sučelju sa tableta ili pametnog telefona. Omogućite da se temperatura i vlaga prilagođavaju prema godišnjem dobu. Ili palite kamin bez dizanja sa kauča.

Intelligent Energy Management

Loxone pametne instalacija savršeno upravlja energijom. Omogućuje vam maksimalnu iskoristivost električne energije koju sami proizvedete i pri tome štedi energiju u svakom kutku doma. Tijekom dana u kućanstvu možete koristiti struju koju sami proizvedete, a preko noći možete podesiti automatsko isključivanje uređaja koji su u standby modu da bi se smanjila potrošnja struje.

Smart Access System

Sa Loxone portafonom možete u svakom trenutku vidjeti tko vam je pred vratima. Omogućuje čistu i pokretnu sliku posjetitelja s kojim možete jednostavno razgovarati, gdje god da se nalazili, uz visoku kvalitetu zvuka.

Music Server - everything for your Multi-room Audio System

Slušajte omiljenu glazbu u svakoj prostoriji uz Loxone Multi-Room audio sistemom! Proširite svoju „pametnu kuću“ sa Loxone Music serverom, pojačalima i zvučnicima i upravljajte svojom glazbom sa pametnog telefona, tableta, računala ili samo pritiskom na gumb.

KONTAKT

Ekspertni sigurnosni sustavi d.o.o.
Vukovarska 6e
23000 ZADAR
tel: 023/778-881
fax: 023/778-881
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
web: www.es-s.hr

RADNO VRIJEME

Pon-Pet:

08:00 - 16:00