TEHNIČKA ZAŠTITA

VIDEONADZOR – ALARM – PROTUPREPAD – VATRODOJAVA – KONTROLA PRISTUPA – PORTAFONI – VIDEO PORTAFONI
Dahua - Zadar

SMART HOME - PAMETNA KUĆA

RASVJETA – KLIMATIZACIJA – VENTILACIJA – ROLETE – SIGURNOST – ENERGIJA – SOLARNO – AUTOMATIZACIJA – UPRAVLJANJE – MULTIMEDIJA
Control4 - Zadar

NAŠA PRIČA

Tvrtka Ekspertni sigurnosni sustavi d.o.o. osnovana je u Zadru u ožujku 2006. godine s primarnim ciljem pružanja usluga projektiranja, dobave i instaliranja svih segmenata sustava tehničke zaštite, informatike i računalnih mreža na dinamičnom domaćem tržištu.
  • U našem radu zastupamo pouzdanu opremu i komponente eminentnih stranih dobavljača koji nam omogućavaju izvedbe od osnovnih do najsofisticiranijih sustava, u skladu sa zahtjevima i potrebama klijenata. Naš cilj je ponuditi klijentima solidne, pouzdane i financijski prihvatljive asortimane proizvoda i usluga.
  • Razvoj naše tvrtke je primarno usmjeren na kontinuirano poboljšanje naših usluga i pružanje kompletnih usluga klijentima te na istraživanje i razvoj složenih sustava u domeni profesionalne elektronike i sigurnosne opreme. Naš cilj je ponuditi klijentima solidne, pouzdane i cjenovno prihvatljive asortimane proizvoda i usluga.
  • Tijekom naših prethodnih aktivnosti i sadašnjih djelatnosti na polju profesionalnih sustava Tehničke zaštite, stekli smo dragocjeno iskustvo u projektiranju raznih vrsta sustava za širok spektar korisnika od turističkih objekata, marina, hotela, trgovinskih centara i rezidencijalnih objekata do zahtjevnih industrijskih pogona i objekata.
Savjetovanje
Počevši od saznanja da je tehnička zaštita bitan segment industrije zaštite te da se svakodnevno umnožavaju nove tehnologije i informacije s tog područja, Pro alarm se, kao vodeća tvrtka u primjeni novih tehnologija, nametnuo uslugom savjetovanja korisnika. Krenuli smo od prepoznavanja potreba korisnika te pronalaženju najboljeg rješenja tehničke zaštite za svakog pojedinog korisnika, uvažavajući pri odabiru pravila struke i financijske sposobnosti klijenta. Za svakog pojedinog klijenta naši projekt manageri već u prvoj fazi projekta savjetuju klijente o načinu i mogućnostima zaštite objekta ili poslovnog prostora. Jednako tako savjetujemo i djelujemo na senzibiliziranju javnosti o potrebi i adekvatnoj zaštiti javnih prostora putem aktivnog sudjelovanja u strukovnim udrugama i društveno odgovornim poslovanjem koje je inkorporirano u poslovne procese tvrtke.
Procjena ugroženosti
Svaki posao koji se planira ili već postojeća djelatnost nosi u sebi rizike. Ujedno, stalno se pojavljuju novi rizici u poslovanju. Kvalitetna procjena rizika i odluke koje se donose na temelju procjena stručnjaka iz Ekspertnih sigurnosnih sustava služe kao moćan alat managerima sigurnosti u tvrtkama ili pak investitorima pri gradnji poslovnih ili privatnih objekata. Procjena rizika može biti u cijeloj organizaciji, pojedinom informacijskom sustavu, pojedinoj komponenti ili usluzi koju nudi sustav, npr. bankarski.
Projektiranje sustava tehničke zaštite
Sukladno Zakonu o privatnoj zaštiti te podzakonskim aktima za svaki sustav tehničke zaštite potrebno je izraditi projekt odnosno skicu izvedenog sustava. Uvažavajući potrebe svojih korisnika i istovremeno ulažući u nova dostignuća u industriji tehničke zaštite, naši licencirani projektanti sustava tehničke zaštite projektiraju sustave tehničke zaštite prema vašim potrebama.
Ugradnja sustava
Niti najbolje projektiran sustav neće ispuniti svoju zadaću ukoliko nije kvalitetno ugrađen. Stoga posebnu pozornost posvećujemo poštivanju svih pravila struke i pojedinih tehnologija kako bi nam svaki ugrađeni sustav bio na ponos, a korisniku na zadovoljstvo i preporuku.
Održavanje
Kako bi sustavu omogućili dug i besprijekoran rad potrebno ga je i održavati. Sa zadovoljstvom ćemo preuzeti Vaš sustav na brigu i time onemogućiti da ponekad i banalan kvar bude uzrok neispravnosti sustava koji tada ne ispunjava svoju osnovnu zadaću štićenja osoba i imovine. Sklapanjem ugovora o održavanju sustava tehničke zaštite i nadzora ispravnosti sustava, korisnik stječe pravo prvenstva nad servisnim i interventnim servisima nad ostalim korisnicima.
Tehnička zaštita

Tehnička zaštita

Različite vrste objekata (kuće, stanovi, poslovni prostori, benzinske postaje, gradilišta, tvornice, bolnice, banke, kladionice, mjenjačnice...) Imaju svoje specifičnosti, odnosno imaju različite sigurnosne potrebe i potencijalne ugroze sigurnosti.

Više

Pametna Kuća

Inteligentni sustavi upravljanja imaju mogućnost povezivanja na postojeće sustave, a mogu se i jednostavno nadograditi u budućnosti ovisno o životnim potrebama.

Više

Digitalne brave

Proizvod se može ugraditi na nova vrata ili u potpunosti zamijeniti postojeći sustav zaključavanja (bez obzira na postojeći tip brave). Postoje 3 osnova načina otključavanja - putem RF kartice, unosa PIN-broja ili korištenjem klasičnog ključa.

Više


KONTAKT

Ekspertni sigurnosni sustavi d.o.o.
Vukovarska 6e
23000 ZADAR
tel: 023/778-881
fax: 023/778-881
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
web: www.es-s.hr

RADNO VRIJEME

Pon-Pet:

08:00 - 16:00