YALE - OSNOVNE BRAVE

Proširite vaš sistem kontrole pristupa i omogućite upravljanje s više vrata pomoću pristupnih kartica

Yale YDM 3109

Yale YDM 3109 digitalna brava idealno je rješenje za Vaš dom, hotelsku sobu ili ured. Proizvod se može ugraditi na nova vrata ili u potpunosti zamjeniti postojeći sustav zaključavanja (bez obzira na postojeći tip brave)

Yale YDM 4109

Yale YDM 4109 digitalna brava predstavlja vrhunac tehnologije i dizajna u svijetu digitalnih brava. Proizvod je idealno rješenje za Vaš dom, ured, poslovni prostor, hotel, apartman, i sl. Ovaj model se može ugraditi na nova vrata ili u potpunosti zamjeniti postojeći sustav zaključavanja

Yale Keyfree

Yale Keyfree digitalna brava je idealna za vrata izrađena od PVC-a i aluminija. Radi se o glavnoj bravi specijalno razvijenoj za korištenje na vratima koja nisu predviđena za velike sigunosne izazove ili su opremljena elektroprihvatnikom (sustav potrafona na zgradama ili kućama)

YALE - DODATNE BRAVE

Proširite vaš sistem kontrole pristupa i omogućite upravljanje s više vrata pomoću pristupnih kartica

Yale YDR 3110

Yale YDR 3110 dodatna brava predstavlja idealno rješenja za Vaš dom, stan, hotelsku sobu ili sl. objekt. Radi se o bravi koja pruža visoki stupanj sigurnosti uz zadržavanje postojeće brave. Uređaj koristi 4 AA baterije i ne zahtjeva drugi izvor napajanja (prosječna duljina trajanja baterije je 4000 otvaranja i zatvaranja što prosječno traje godinu dana)

Yale YDR 4110

Yale YDR 4110 dodatna brava predstavlja sam vrh ponude dodatnih brava. Kao i cijela obitelj Yale dodatnih brava pruža Vam sigurnost nad objektom na koji nemate nadzor. Uz samu ulogu dodatne zaštitne brave, posjeduje senzore za temperaturu, nasilni (neovlašteni) ulazak, senzor za glasovno upravljanje i mnoge druge. Savršen je za Vaš dom, stan, hotelsku sobu, i sl. objekte.

Yale ENTR

Yale ENTR digitalna brava – brava koja vam omogućava udaljeno upravljane s vašim ulaznim vratima preko smartphone aplikacije.
ENTR pokreče cilindar i otključava sve točke zaključavanja kod svih vrsta vrata: protuprovalnih, aluminijskih, PVC, drvenih ulaznih vrata

DODATNA OPREMA

Modul-R

Modul daljinskog opravljača može se ugraditi u sve modele Yale digitalnoh brava. Uređaj omogućuje upravljanje s udaljenosti do 50 metara (udaljenost može varirati ovisno o okruženju u kojem se koristi) do maksimalno 5 daljinskh upravljača.

Daljinski

Daljinski upravljač omogućuje upravljanje sa svim Yale digitalnim bravama s udaljenosti do 50 metara (udaljenost može varirati ovisno o okruženju u kojem se koristi)

RFID kartica

Dodatna RF kartica je namijenjena za korištenje s modelima YDR3108, YDR3110 i YDM 3109. Nabavka dodatnih kartica se preporučuje za okruženje s većim brojm korisnika

iButon

Dodatni i-Button ključ je namijenjen za korištenje s modelom YDR2108. Nabavka dodatnih i-Button ključeva se preporučuje za okruženje s većim brojem korisnika.

KONTAKT

Ekspertni sigurnosni sustavi d.o.o.
Vukovarska 6e
23000 ZADAR
tel: 023/778-881
fax: 023/778-881
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
web: www.es-s.hr

RADNO VRIJEME

Pon-Pet:

08:00 - 16:00